Kevätkauden päätös 31.5.2017

Kesäloma on edessä ja kauden päätös takana.. 31.5.2017 kokoonnuttiin asemalle viettämään varhisten ja nuorten yhteinen kauden päätös.

Luvassa oli perinteenmukaisesti naisosaston toimesta herkullisia lettuja kermavaahdon ja mansikkahillon kera, palkitsemisia ja yhteistä tekemistä. Ennen kuin lettuihin ja muihin herkkuihin päästiin käsiksi niin Mika palkitsi pikkuleirillä kilpailuissa pärjänneitä joukkueita. Menestystä kun saimme niin sankoruiskukilpailussa kahden joukkueen voimin (sijat 2 ja 3) ja minimaljasta palkittiin kaksi joukkuetta ensimmäisistä kisoista, joista saimme kokemusta ja hyviä muistoja.

Päätimme myös extrana palkita yhden nuoriso-osaston jäsenen Jeren aktiivisesta toiminnasta. Vaikka nuori onkin niin intoa riittää palokunnassa, hän osallistuu nuorten, hälyn ja varhisten harjoituksiin pyyteettömästi ja tekee kaikkea muutakin sen lisäksi. Hänet on nähty niin tekemässä huoltoa, suunnittelemassa kilpailun ratoja ja pitämässä harjoituksia (myös niitä ylimääräisiä).
Virallisen osuuden jälkeen jono nuorista ja pienistä muodostui hyvin nopeasti halliin mistä leijaili tuoreiden lettujen tuoksu. Naiset olivat huolehtineet herkuista ja niitä oli yllin kyllin. Jokainen taisi saada letun tai kaksikin… Kiitokset Jennille ja muille, jotka osallistuivat lettujen paistoon.

Ilma oli suotuisa joten paloaseman pihasta löytyi lapsia ja myös muutama aikuinen lettulautanen kädessään nauttimassa auringosta ja herkuista :) Herkkujahan voi syödä enemmän kuin tarpeeksi, joten herkkuja oli tarjolla vielä alakerrassa lisää. Tulipesältä löytyi isoja karkkiastoita ja punaviinimarjalimonadia… näillä eväillä jaksoi vielä reilun tunnin puuhastella asemalla.

Ikään katsomatta jokainen löysi itselleen tekemistä loppuajaksi. Löytyi afrikan tähteä, kimbleä, pingistä, ulkopelejä, videoita ja mitä kaikkea muuta.

Erityiskiitos kuuluu Honkajoen Panimolle, joka toimitti meille kauden päätökseen kissalimonadia (punaviinimarja). Se maistui niin lapsille kuin aikuisillekin. Ja taisin itsekin muutaman pullon vielä tuoda kotiin …

Kannattaa tutustua tarkemmin panimoon Facebookissa ja kotisivuilla. Sittemmin se tärkein eli maistaa niitä tuotteita, voin suositella!

 

Omasta ja VPK:n puolesta kiitos kouluttajille ja meidän nuorille palokuntalaisille,
Jenni V.

 

Jaanille kiitos kuvista! Facebookin galleriasta löytyy lisää kuvia

WhatsApp Image 2017-06-03 at 19.43.22 WhatsApp Image 2017-06-03 at 19.43.21 WhatsApp Image 2017-06-03 at 19.43.19 WhatsApp Image 2017-06-03 at 19.43.18(2)