Aatoksia VPK:sta ja sen toiminnasta

Ajattelin VPK:hon liittyessäni, että saan tästä jotain pientä puuhasteltavaa itselleni, no toisin kävi..

Oma urahan alkoi vuoden alussa naisosastossa, alkuun se oli sitä pientä puuhastelua sekä uusia asioita kurssien muodossa. Sittemmin huomasin olevani mukana suunnittelemassa uusia asioita ja sen lopputuloksena olin varhaisnuorten osastonjohtaja. No siihen loppui se pieni puuhastelu, kun alkoi pilottihanke ihan perheen pienimmille (siitä lisää myöshemmin). Se muuttui suunnitelmien teoksi ja oppituntien pitämiseksi.

Puoli vuotta vierähti kuin siivillä ja huomaan näin vuoden loppupuolella olleeni monessa mukana. Pilottihanke on saatettu melkein loppuun asti ja uudet suunnitelmat on tehty ensi vuoden varalle. Olen saanut myös nähdä mitä nuorisolla oli tänä vuonna 10-kisoissa Karviassa. Ehdittiin kipaista jopa Tampereellakin katselemassa jääkiekkoa (harmikseni väärä joukkue voitti). Tämä on siis paljon muutakin kuin oppitunteja tai koulutuksia, joita on ehtinyt tähänkin vuoteen ihan kiitettävästi.

Blogin kirjoittelun jälkeen on aika vielä tutustua päivä paloasemalla -materiaaleihin ja miettiä vähän lauantain juttuja valmiiksi siltä osin kuin mahdollista.

Pieni puuhastelu muuttui vähän suuremmaksi, mutta päivääkään en kadu. Ihan mahtava porukka ja erittäin antoisa harrastus. Ensi vuotta odotellessa :)

 

Varhisten työmyyrä,
Jenni V.